Bereikbaarheid

De kantoren van Central Plaza zijn goed bereikbaar via de weg, met de trein of met ander openbaar vervoer. De zeer toegankelijke kantoren van Central Plaza liggen naast Rotterdam Centraal Station, waar elk uur treinen naar Parijs, Antwerpen en Brussel vertrekken. Luchthaven Schiphol, een van Europa’s grootste luchthavens, is bereikbaar in 25 minuten en luchthaven Rotterdam-Den Haag ligt op slechts 10 minuten van Central Plaza Rotterdam. Dit maakt de beschikbare kantoren van Central Plaza een toplocatie voor nationale – en internationale bedrijven.

Per auto

Central Plaza ligt in het Rotterdam Central Business District, dat zich uitstrekt langs de Weena Boulevard, tussen het Centraal Station en het Hofplein. Voor een centrum locatie is het met de auto uitstekend bereikbaar: drie snelwegen zijn vanuit Central Plaza binnen 6 tot 11 minuten te bereiken.

PER OV

Het tegenover Central Plaza gelegen Centraal Station is een vervoersknooppunt voor treinen, HSL-treinen, RandstadRail, metro, tram en bus.

Afstand tot Central Plaza:

  • Trein ca. 150 meter
  • Tram ca. 100 meter
  • Bus ca. 200 meter
  • Metro ca. 120 meter

Per hoge snelheidstrein

Rotterdam Central Station, gelegen tegenover Central Plaza, maakt deel uit van de hogesnelheidslijn tussen Parijs en Amsterdam en biedt derhalve een buitengewoon snelle verbinding met drie Europese hoofdsteden: Parijs, Brussel en Amsterdam, evenals de tussengelegen steden.

PER VLIEGTUIG

Central Plaza ligt op slechts 19 minuten van Schiphol, een van de top vijf Europese luchthavens, met vluchten naar 301 bestemmingen in 99 landen. Rotterdam The Hague Airport, op nog geen tien minuten rijden, is ideaal voor privévliegtuigen, chartervluchten en de business hub naar Londen City.